dinsdag 25 augustus 2009

Gezonde voeding de oplossing voor hoe U ongeacht Uw leeftijd kunt genieten van een beter seksleven



In onze maatschappij zien we dat er steeds meer paren zijn met seksuele problemen. Mensen die een bevredigend en gelukkig seksleven hebben – ongeacht hun leeftijd zijn gezonder, minder gestrest en leven langer. Reden te meer om eens even stil te staan bij dit onderwerp.

In de zestiger jaren is er sprake geweest van een grote seksuele revolutie op het gebied van de seksdaad zelf, en de houding en verlangens van mensen met betrekking tot seks. Mensen ervoeren in de zestiger jaren dat er een enorme seksuele vrijheid en veel ouderwetse gedachten en beperkingen overboord werden gegooid.

De mensen die genoten van deze veel te late verandering waren natuurlijk wel de jongere mensen van de zestiger jaren; de oudere generatie van die tijd zat vast aan zijn of haar overtuigingen en beperkende opvattingen ten aanzien van seks. Er ontstond ook op dit punt een generatiekloof en dat zorgde voor veel problemen tussen ouders en kinderen. Ouders waren gevangen in hun opvoeding gevangenis, wensten dat ze net zo´n vrijheid bezaten als hun kinderen maar durfden hun nek niet uit te steken. En veel kinderen dachten dat hun ouders nooit seks hadden gehad, behalve die ene keer toen ze zelf verwekt werden. En nog erger was dat er kinderen waren die dachten dat je uit een rode kool geboren werd.

De jeugd uit de zestiger jaren willen nog graag een actief en volledig seksleven
Vrouwen verwachten tegenwoordig veel meer van hun seksleven. Seks is – of zou dat moeten zijn – voor ieder mens belangrijk. Seks is één van de meest gevoelige onderwerpen en helaas worden veel mensen misleid door artikelen in populaire bladen. Hierdoor denken zij al snel, dat zij niet voldoen of te kort schieten aan het seksleven wat door populaire bladen wordt geschreven. Dit kan tot gevoel van tekortschieten leiden waardoor er interne stress komt en een verslechtering van het seksleven.

Waarheid
De waarheid is, dat er geen eenvoudige of normale meetlat bestaat waarlangs seksuele begeerte en bevrediging is af te meten. Het varieert enorm per persoon, per stel en per relatie. Mensen kunnen schade ondervinden doordat bijvoorbeeld een gelukkige relatie, dat hun bevredigende niveau van seksuele activiteit gevonden heeft, geconfronteerd wordt met artikelen in populaire bladen, of televisie. Deze gaan vaak over andere stellen met veelvoudige orgasmen en wel zo vaak, dat ze eigenlijk geen tijd meer over hebben voor andere dingen.

Moderne wereld zet ons seksleven op z´n kop
In onze moderne wereld met zijn beproevingen en rampspoeden, om eenvoudig de touwtjes aan elkaar te kunnen kopen, of de stress en spanningen van het leven, is het niet verrassend dat één van der eerste dingen die hieronder lijden de seksuele behoefte, het seksuele genieten, en het seksuele functioneren is. Dit geldt zowel voor jong als oud. Het kan ook gebeuren dat de behoeften van de ene persoon in een relatie heel anders is dan van zijn partner.
Stress en vermoeidheid hebben hetzelfde effect op vrouwen als op mannen: het resulteert in een afnemende seksuele interesse. Seksueel contact wordt steeds meer uitgesteld, omdat er belangrijkere zaken te doen zijn.

LovPil™ heeft een zeer effectieve manier om de seksuele functies te herstellen en het bevredigingsniveau te verhogen, kan het niet de plaats innemen van een intieme relatie tussen twee mensen; dat is het belangrijkste aspect van een gelukkig, gezond en bevredigend seksleven. Een actief seksleven houdt U jong, de LovPil™ helpt U om een actief en bevredigend seksleven te bereiken.
Een erectie moet een natuurlijke en spontane reactie zijn en niet een kunstmatige stimulering, zoals dat gebeurt met technieken waarbij bloedvatverwijdende medicijnen rechtstreeks in de penis worden geïnjecteerd. Deze techniek resulteert in een erectie, die vaak gedurende langere tijd aanhoudt; dit kan genant als pijnvol zijn omdat de erectie niet verdwijnt. Volgens Dr. Peter M. Stephan kunnen deze injecties op den duur slechts leiden tot schade aan het gevoelige penisweefsel.
Gezonde voeding zoals de LovPil™ kan U helpen bij Uw seksleven. Man of vrouw het maakt niet uit om er langer jong uit te zien en je langer jong te voelen, moet het lichaam gezond zijn. En om gezond te zijn, moet Uw lichaam in een uitgebalanceerde harmonie kunnen functioneren.
Ik wens U een volledig en actief seksleven toe. Gezonde voeding kan U hier bij helpen.

Met Vriendelijke Groet,
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten