dinsdag 14 juli 2009

Een verbluffend resultaat bij overgewicht en obesitas door beweging en gezonde voeding

Veel mensen in Europa hebben overgewicht en obesitas. Het overwinnen van deze problemen is te doen, als U maar een sterke wil heeft om slanker te worden, en een doorzettingsvermogen waar U, U tegen zegt.

Als U echt bewust wilt afvallen, dan moet U een complete voeding en dagelijkse workout oefeningen doen om gezond en fit te worden. Dit helpt niet alleen bij het handhaven van een ideaal gewicht, maar verbetert U algehele gezondheid. Door aanvulling van gezonde natuurlijke voedingssupplementen om U lichaam in balans te brengen in combinatie met de juiste voeding en Uw dagelijkse oefeningen, deze combinatie zal er voor zorgen dat U een verbluffend resultaat krijgt.

Fit zijn willen we allemaal. Maar wat doen we er aan fit te worden vooral het te blijven? In de praktijk zien we vaak dat we een plan maken om onze leefstijl aan te pakken, maar in de praktijk blijkt dit vaak voor veel mensen lastig vol te houden. Gevolg is vaak dat we ontmoedigd raken en de weegschaal mijden. En nog veel erger is, dat we weer terug vallen in onze oude leefpatronen. En daar gaat dan U ideale streefgewicht. Niets aan te doen, en sommige mensen zeggen gewoon:,, Volgende keer, Beter!” Maar dit effect kan U verkomen, om dagelijks voedingssupplementen te eten die volkomen veilig zijn. Deze voedingssupplementen staan beschreven in het wereldstandaardwerk voor de medici, juristen en verzekeraars, de PDR. Deze producten zijn wetenschappelijk getoetst op hun werkzaamheid.

Obesitas is de oorzaak van vele levensbedreigende ziekten en aandoeningen!
Reden te meer, als U overgewicht heeft, of Obesitas om iets aan U probleem te gaan doen. Gezondheidsrisico´s die overgewicht en obesitas met zich mee brengt zijn hart- en vaatziekten, diabetes en sommige soorten kanker. Dit is de reden waarom veel mensen met overgewicht en obesitas opzoek gaan naar een blijvende genezing.

BMI (body mass index)
De BMI wordt gebruikt door wetenschappers voedingswaarde te definiƫren obesitas. Het is verkregen door het lichaamsgewicht in kg te delen door het kwadraat van de lengte in meter. De BMI wordt verondersteld tussen 18,5 en 25 voor een normaal persoon. Waarden tussen 25 en 30 zijn gezien bij personen met overgewicht en meer dan 30 obesitas.

Zorg goed voor U lichaam, zoek de juiste balans!
Balans in het leven vinden, dat willen we allemaal. Maar helaas zien we vaak genoeg dat onze balans uit ons leven is verdwenen. Dit brengt vaak stress met zich mee, waardoor we lichamelijk en geestelijk uitgeput raken. Preventie voor lichaam en geest is de juiste weg naar een gezonder leven. Neem eens een kijkje op:
http://www.gezondheidsplein-monique.nl/Profiel-Monique.html
Hier kunt U mijn verhaal lezen, over mijn zoektocht naar een gezond lichaam.

Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl-van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten