donderdag 18 juni 2009

De vakantie staat weer voor de deur, vergeet Uw gezonde voeding niet, voorkom extra vakantiekilo´s!

Het is bijna weer zo ver. Lekker weer alleen of met het gezin/familie/vrienden of kennissen op vakantie. Het lijstje met wat moeten we niet vergeten ligt bij vele al klaar. Leuk zo´n vakantie, maar er komt altijd heel veel bij kijken voor we eenmaal de huisdeur achter ons dicht trekken. Maar dan hebben we vaak nog één probleem vakantie is leuk, heel het jaar door proberen we op ons gewicht te letten, en als het vakantie is, dan gaat het dak er bij vele letterlijk af. Met als gevolg bij thuiskomst extra kilo´s overgewicht, niet alleen in onze koffer maar ook aan ons lichaam. Het blijft een lastige klus om ook na de vakantie de extra vakantiepondjes er weer af te krijgen.

Kies bewust ook tijdens Uw vakantie en voorkom een toename van extra kilo´s aan overgewicht.

Zeker zo prettig als U bij thuiskomst niet eerst weer maanden moet lijnen. Begin tijdens de vakantie goed het aantal alcoholische consumpties in de gaten te houden. Op vakantie drinkt U vaak meer dan U denkt. Probeer alleen ´s avonds één of twee glazen alcoholische consumpties te drinken en drinkt overdag veel water.

Calorieën tellen op vakantie is zonde van Uw tijd, maar leef gewoon gezond!

Een glas bier in Nederland levert zo´n 85kcal, maar bedenk dat vaak in de vakantielanden het glas bier groter is.

Droge witte wijn levert ongeveer 100kcal/glas iets minder dan andere wijnen die 120 kcal per glas bevatten, maar alsnog krijgt U tamelijk veel calorieën binnen.

Champagne daar in tegen levert slechts 55kcal/glas, maar hier zit natuurlijk weer minder van in het glaasje.

Geniet vooral van Uw vakantie, maar gebruik daarnaast ook voldoende groenten en fruit tijdens de hoofdmaaltijden. De vezels in deze producten zorgen voor een goede verzadiging. Zo kunt U de verleiding van de snackbar en de zakken chips en nootjes onderweg weerstaan.

Gezond op vakantie vergeet U antioxidanten niet.

Ook al gaan we lekker op vakantie, en eindelijk die wel verdiende rust waar ons lichaam om vraagt, kunnen we beter maar onze antioxidanten niet vergeten. Als ons lichaam tot rust komt in de vakantie zien we vaak dat we dan juist ziek worden. Als ik kijk naar ons verleden toen we nog een horeca bedrijf hadden en we gingen op vakantie werd mijn man altijd ziek. Eindelijk de rust, lekker slapen, lekker eten en leuke dingen ondernemen dan kon ik de klok erop gelijk zetten dat mijn man ziek werd. Tegenwoordig heeft mijn man daar geen last meer van. Sinds hij een hoogwaardige kwaliteit antioxidanten eet, kan hij met een gerust hart op vakantie. Heel het jaar geeft hij zijn lichaam extra antioxidanten. Dit versterkt zijn immuunsysteem. Voor meer informatie: http://www.gezondheidsplein-monique.nl

Laat U vakantie een feest zijn, en zorg heel het jaar goed voor Uw lichaam. Voor een lichaam wat in balans moet zijn, kijk dan eens op

http://www.businesshealthservice.nl



Hier vindt U producten van een hoog waardige kwaliteit. Het gaat niet alleen om de inhoud van het product, maar de juiste samenstelling van stoffen zorgen voor het resultaat.

“Zaai een handeling en je oogst een gewoonte;
Zaai een gewoonte en je oogst een karakter;
Zaai een karakter en je oogst een bestemming!”


Ik wens U een bijzonder prettige vakantie toe.
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten