donderdag 21 mei 2009

Zon, voeding en water is, is leven

In combinatie met Natuurlijke Voedingssuppletie bent U bezig met Uw gezonde toekomst!

Waar water is, is leven. Schoon water is wereldwijd een kostbaar bezit. We wassen, drinken en douchen. Het thema schoon water moet vaker op de agenda van de politiek komen.

Waarom op de politieke agenda?
De mens bestaat voor meer dan 70 procent uit water. De planeet ook. Wij zijn ontstaan uit water. Het vindt altijd haar weg. Water is flexibel, intelligent en heel belangrijk voor onze gezondheid. Water is een natuurlijke bron en dat moet zo blijven. Vooral schoon water is essentieel. Het is één van de meest belangrijke elementen ter wereld.

Ook wil ik iedereen erop wijzen dat ons water bijna op is. Water is schoonheid, maar kan ook ziektes en dood brengen.
In het belang van een gezond leven, kunnen wij beter maar minimaal twee liter water per dag drinken. Maar vaak komen wij er niet aan, omdat de koffie, limonade, drank vaak meer in onze smaak vallen.

Daarom is het heel belangrijk, dat wij ons preventief goed voeden. Om natuurlijke vitaminen en mineralen in ons lichaam aan te vullen. Maar water heeft ook een functie in ons lichaam om afvalstoffen af te voeren.

Ziet het maar als het schoonmaken van Uw auto, of de ramen die U wast. Dit doen we ook met veel water, om de vuiligheid te verwijderen.

Zo hebben wij ook in ons lichaam afvalstoffen die uit ons lichaam moeten.

Waar zon, voeding en water is, is leven, en wij willen toch met elkaar een gezond en gelukkig leven?
Dan kunnen we beter met elkaar gaan kijken, hoe kunnen we met elkaar gezond oud worden. Door luchtvervuiling, grondvervuiling enz. kunnen wij ons maar beter gaan beschermen tegen vrije radicalen.

Het zijn de zogenoemde ´vrije radicalen´die het menselijk lichaam aantasten. Dat gaat lang ongemerkt, totdat iemand ineens ziek blijkt te zijn. Vaak ernstig ziek, veelal ongeneeslijk.

Als je in Uw familie, kennissen kring mensen heeft zien lijden aan een ernstige ziekte zoals kanker, COPD, of hart-vaatziekten , diabetes dan bent U vaak sneller geneigd om voorzorgsmaatregelen te treffen betreffende Uw gezondheid, dan als U nog nooit de ellende van ziek zijn van dichtbij heeft meegemaakt.
Met deze inzichten kunnen wij er maar beter voor gaan zorgen, dat we bewust worden van het feit, dat water en natuurlijke voedingsuppletie de kern is van een gezond leven.

Voorkomen is beter dan genezen!
Waar zon, voeding en water is, is leven.
Waar mensen zijn, zijn ziekten, verdriet en pijn!
Een gezond leven begint bij goed voor U zelf en U naasten zorgen!
Pak Uw kans, en verdiep U in Uw algemene gezondheid.
Het is Uw leven, U hebt recht op een gelukkig en gezond leven!


Liefs
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten