dinsdag 19 mei 2009

Mannen weer aantrekkelijk door gezonde voeding

Leuk berichtje om te lezen.

Vrouwen knappen af op dikke mannen


Het gewicht van een potentiële partner is voor veel mensen een belangrijk punt. Uit een enquête van Valtaf.nl onder overgewicht is gebleken dat 70% van de ondervraagde er stiekem op af knapt als een potentiële partner teveel kilo´s weegt. Gelukkig vinden de ondervraagden ook nog andere dingen belangrijk bij de partnerkeuze, het karakter en het totaalplaatje is medebepalend.

De aantrekkelijkheid van mensen wordt voor een groot deel bepaald door het gewicht. Schoonheidsideaal dat in de media wordt geschetst zorgt voor een grotere afkeer van dikkere mensen. Tenslotte zoeken we allemaal onbewust toch naar een gezonde en vruchtbare partner. Opvallend is dat 12% vindt dat dikkere mensen onverzorgd zijn.

69% van de ondervraagden heeft er zelf ervaring mee dat ze minder aantrekkelijk worden gevonden omdat ze dikker zijn. Zij merken dit doordat ze geen aandacht krijgen van andere mensen. Ook worden er veel kwetsende opmerkingen gemaakt en er wordt over ze gepraat.

Positief voor de vrouwen
Toch blijken er ook positieve kanten te zitten aan wat extra gewicht. Bijna een kwart geeft aan iets positiefs te hebben met hun overgewicht. Vooral mannen lijken een paar extra pondjes bij een vrouw niet zo erg te vinden, dit zorgt immers meestal voor grotere borsten en billen. En daar kunnen mannen wel over gillen.

Positief of negatief wat is Uw gezondheid Uw waard!
Het is leuk voor de mannen, als wij als vrouwen dikkere borsten en billen hebben. Maar wat als we hart- en vaatziekten, suikerziekten, kanker krijgen door overgewicht. Dan kunnen de mannen ons wel lekker vinden, maar wij als vrouw zijn opgezadeld met een ziek lichaam. Dus laten we ons lichaam maar preventief gaan voeden en verzorgen. Dan blijven we aantrekkelijk nu en in de toekomst voor de mannen. En als de partner van U ook te dik is, neem hem mee op reis om het overgewicht aan te pakken. Een paar kilootjes minder, dan zien we er zeer zeker ook op latere leeftijd nog aantrekkelijk uit voor onze mannen of vrouwen.

Natuurlijke voedingssupplementen in combinatie met meer bewegen doet wonderen.
En reken er op dat Uw man niet meer staat te kwijlen van de dikke borsten en billen, maar van Uw strakke lichaam met gezonde spieren. Je hoeft geen body builder te zijn om er goed uit te zien. Maar een mooie bewegelijke vrouw of man die op latere leeftijd nog lekker actief is.

Lieve mensen, of U nu man bent of vrouw zorg goed voor U zelf!
En als de pontjes verdwijnen, dan begint voor U het zonnetje weer te schijnen.
Rekenmaar, dat we elkaar weer opnieuw aantrekkelijk gaan vinden!


Groetjes Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten