maandag 25 mei 2009

Verlaag U bloeddruk door natuurlijke gezonde voeding!

Visolie en Co Q10 de natuurlijke gezonde voeding die er voor zorgt dat U bloeddruk verlaagt.
Een hoge bloeddruk is niet goed voor je hart en bloedvaten. Soms zijn medicijnen noodzakelijk, maar vaak kan je er zelf ook wat aan doen door je levensstijl aan te passen.

Er is niet één specifieke oorzaak van een hoge bloeddruk. Vaak is het een combinatie van erfelijkheid en levensstijl. Aanpassingen in je dagelijkse gewoontes kunnen helpen om je bloeddruk te verlagen.

Minder alcohol
Matig drinken kan voordelen hebben, maar wanneer je meer dan drie alcoholische drankjes per dag drinkt, verhoog je je bloeddruk en de kans op een hartinfarct. Dus kijk eens kritisch naar U zelf wat drinkt U per dag en zorg ervoor dat U niet teveel drinkt.

Stoppen met roken
We weten allemaal dat roken niet goed voor onze gezondheid is. Roken zorgt voor een stijging van de bloeddruk en een minder flexibele bloedwand. Stoppen met roken is altijd beter dan te blijven roken, maar wanneer je last hebt van een te hoge bloeddruk, heb je nog een extra reden.

Minder zout eten

Afvallen en sporten
Bij één op de vijf mensen met een hoge bloeddruk is overgewicht de oorzaak. Vermageren helpt. Als je één kilo afvalt, neemt de bovendruk al af met 1,6 mmHg en de onderdruk met 1,3 mmHg. Voldoende beweging kan ook de bloeddruk helpen verlagen. Dit betekent niet dat je moet beginnen trainen als een topsporter. Wandelen in plaats van met de auto te gaan en boodschappen doen met de fiets kan al veel verschil maken.

Preventie d.m.v. natuurlijke voedingsuppletie

Visolie: Een goede verhouding visolie is erg belangrijk. De verhouding EPA: DHA is 3,3:1, een verhouding die volgens deskundigen een optimale bijdrage aan de gezondheid levert. Visolie zorgt voor het bevorderen van een gezond hart, gezonde en flexibele gewrichten ondersteunen, ontstekingsreacties verminderen, de cognitieve functies verbeteren, en het emotionele welzijn verbeteren en stemmingswisselingen verminderen.

Co Q10: Er zijn veel verschillende Q10 soorten. letWaar U op moet ten is dat het stofje ubiquinol in het natuurlijke voedingssupplement moet zitten. Dit stofje zorgt ervoor dat het product acht keer zo effectief werkt in U lichaam als het stofje ubiquinon. Wetenschappers hebben vastgesteld dat de absorptie van CoQ10 acht keer zo snel gebeurt als van supplementen met ubiquinon en dat er na verloop van tijd een hoger CoQ10-gehalte in het bloed gehandhaafd blijft. Het product Co Q10 kan: een gezond hart bevorderen, de gehele bloedsomloop helpen, een gezond neurologisch functioneren in stand houden, een gezond immuunsysteem bevorderen, een gezonde, normale bloeddruk helpen handhaven, helpen bij de bescherming tegen oxidatiestress, schade door vrije radicalen helpen voorkomen, de energieproductie ondersteunen en handhaven via ATP-omzetting dit is de belangrijkste energiebron van elke lichaamscel.

Preventie, laten we met elkaar ervoor zorgen, dat de kennis die we hebben met elkaar delen!
Hierdoor komen meer mensen te weten, wat daadwerkelijk goed is voor hun lichaam.
Preventie en preventief je zelf voeden, we kunnen er niet te vroeg mee beginnen!


Lieve mensen Succes,
“Geef mij de moed om te veranderen wat ik kan veranderen,
Het inzicht te accepteren wat ik niet kan veranderen.
En de wijsheid om het verschil te zien.” Stephen Covey

Groetjes Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten