donderdag 23 april 2009

Gezonde voeding voor man/vrouw

Ga niet samen met Uw man op dieet

Gedeelde smart is halve smart, denken koppels die samen op diëten. Geen goed idee, zo staat op gezondheidsnet. Mannen diëten anders dan vrouwen.

Ja, eigenlijk logisch een vrouw zit nu eenmaal anders in elkaar dan de man.

Mannen weten minder over gezonde voeding

Een vrouw gaat eerder op zoek naar gezonde voeding als ze wil afvallen. Daarbij leest ze wat op de verpakking staat, gaat ze op zoek naar gezonde recepten en voedingsmiddelen. Heren niet, ze weten veel minder wat goed voor hen is en kiezen voor het gene dat hen gezond lijkt.

Mannen kunnen makkelijker ´nee`zeggen

Mannen kunnen hun hongergevoel zonder veel problemen onderdrukken, dat blijkt uit een Amerikaanse Studie. Mannen kunnen nu eenmaal makkelijker nee zegen tegen dikmakers, terwijl dames wegdromen van die lekkere hap.

Extra kilo kan geen kwaad

Mannen diëten niet om er beter uit te zien (nou ja?), wel uit gezondheidredenen. Ook is het zo dat overgewicht bij mannen precies makkelijker begrepen wordt. Gevolg is dat mannen niet van een extra kilootje wakker liggen. En wij dames zijn toch vaak met ons figuur bezig.

Dieet is als een wedstrijd

Bepaalde afslankprogramma´s zijn gericht op samenwerking en ondersteuning.
De meeste heren hebben daar problemen mee en willen winnen. Zelfs bij het diëten willen ze beter eindigen dan hun concurrenten. (Dames, hierdoor komt de man weer strak in het pak te zitten, moet U maar denken!) Mannen durven met vrienden te wedden over hoeveel kilo´s ze straks kunnen verliezen en dat motiveert hen.

Mannen gaan sporten

Mannen die willen afvallen, willen aan hun spieren werken. Yes, spieren en nog eens spieren. Vier tot vijf keer per week durven ze er tegen aan te gaan op de fitnesstoestellen. Dames kunnen hierover gerust nog wat bijleren, want de meeste dames passen liever hun voedingsgewoonten aan.

Als mannen graag mooie spieren willen hebben, is het verstandig om ze goed te voeden.
Een natuurlijk voedingssupplement kan ervoor zorgen dat de sportprestaties verbeteren, normale katabole spierafbraak verminderen, vermoeidheid en de hersteltijd na het sporten verminderen, en natuurlijk de sportprestaties verbeteren.

Een troost voor de vrouwen, dit kunnen de vrouwen ook.

Kijk naar een productlijn voor sporters deze biedt U alles om je lichaam in topconditie te houden en je prestaties te verbeteren.
Al deze producten zijn goedgekeurd door het Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport (NZVT).

Dames we gaan er met elkaar tegen aan.

Wij laten ons niet klein maken door de mannen?
Wij willen er gewoon goed uitzien, een maatje meer of minder maakt niet uit!

Sporten is goed voor jong en oud, en mannen doen graag sporten om te kunnen laten zien van WAUW wat een LICHAAM!

Dames gaan sporten om beter in hun vel te zitten, en om de aandacht van de mannen onder controle te kunnen houden. Wat wil je met een gezond en strak lichaam nog meer? Zorg voor goede voeding naast U dagelijkse voeding en U zult zien, dat U na een aantal maanden trots bent op U zelf dat U deze stap gezet heeft.

Sporten en goede voeding daar kunnen we mee thuis komen, en rekenmaar dames we doen dan niet meer onder voor de heren!

Ik wens U een sportief jaar maar vooral een gezond jaar toe!

Met Vriendelijke Groet ,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten