dinsdag 21 april 2009

Eén virusdeeltje is voldoende voor infectie

Wageningen – Eén enkel virusdeeltje is voldoende om een infectie en daaropvolgende ziekte te veroorzaken. Dat blijkt uit onderzoek van de Wageningen Universiteit en de Simon Fraser University in Canada.

Wetenschappers wilden weten of virusdeeltjes gezamenlijk een infectie veroorzaken of dat één enkele virusdeeltje al voldoende is. Uit experimenteel onderzoek met rupsen blijkt dat deeltjes onafhankelijk van elkaar werken en dat één enkel virusdeeltje een infectie of ziekte kan veroorzaken. Het onderzoek toont aan dat ook mensen mogelijk ziek kunnen worden door één virusdeeltje in plaats van een ´wolk´aan deeltjes. Goede bewijzen voor die theorie ontbraken tot nu toe, aldus de wetenschappers.

Bron: ANP donderdag 12 maart ’09

Als U dit weer eens leest, dan hoop ik dat U gaat beseffen, dat we met elkaar in moeten gaan zien dat wij ons lichaam moeten voeden met krachtige antioxidanten om de infectie zoveel mogelijk buiten onze deur te houden.

Vis, Vitamines en Krachtige Antioxidanten de basis voor onze gezondheid!
De namen van de drie voedingssupplementen waar ons lichaam feitelijk niet zonder kan, zijn: Phyto-Vite, CoQ10 en Omeg3complex.

Populair gezegd zijn deze dé bouw-en onderhoudsmaterialen voor ons lichaam. Onmisbare topproducten die de basis vormen voor onze gezondheid.

Phyto-vite er waren veel jaren van wetenschappelijk onderzoek voor nodig om dit krachtige product van een bundeling van alle bekende antioxidanten. Kosten noch moeiten zijn gespaard om zo uiteindelijk tot de beste multivitamine ter wereld te komen.

Co-enzym CoQ10 dit product is in vele soorten en kwaliteiten overal ter wereld verkrijgbaar alleen de WIN CoQ10 kwam pas in 2008 op de markt. Wetenschappelijk heeft dit product bewezen acht keer zo sterke werking te hebben, als de andere voedingssupplementen met dit co-enzym.

De omega-3, oftewel visolie: Daar zijn vele honderden soorten van op de markt. Het grote verschil tussen al die soorten en de uitvoerig geteste Omeg3complex is, dat de eerste zijn gemaakt voor de markt en laatstgenoemde voor de mens. Gedegen jaren van onderzoek waren nodig om deze zuiver, uit Noorse wateren afkomstige visolie te vinden.

Vroeger dan waren we met elkaar nog wel eens ziek. Als de griep het land binnenkwam, dan kwamen we allemaal aan de beurt. Sinds ik deze producten eet, en er is een virus in ons land, dan kan je een of twee dagen niet lekker zijn, maar ik kan mijn werk gewoon doen. Is dat niet heerlijk, als je niet altijd belemmert wordt door de infectie in ons het land.

Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten