woensdag 19 augustus 2009

Nee bedankt, griepprik ik kies voor gezonde voeding



Nee bedankt, griepprik ik kies voor gezonde voeding

Zorg medewerker krijgt voorrang bij Griepprik
Mensen die in de gezondheidszorg werken en daardoor meer kans lopen om met Mexicaanse grieppatiƫnten in contact te komen, zullen als eerste in aanmerking komen voor de griepprik. Dat heeft minister Klink vandaag gezegd.

Hij volgt daarmee het advies van de Gezondheidsraad en het RIVM op. Ook mensen met een verhoogd risico op ernstige complicaties komen in de eerste fase aanmerking voor een vaccin, adviseren de organisaties.
Het gaat dan om zwangere vrouwen, chronisch zieken en ouderen. De risicogroepen omvatten samen zo’n 5 Ć  6 miljoen Nederlanders, waarvan zo’n 150.000 tot 200.000 medewerkers in de zorg. Vaccinatie gebeurt op basis van vrijwilligheid.

Minister Klink heeft van de week na de presentatie van het gezamenlijke advies gezegd ook oog te hebben voor mensen die niet tot de risicogroepen behoren: ‘wij hebben genoeg vaccins voor iedereen; er zijn er 34 miljoen ingeslagen’. Of iedereen het ook (kosteloos) krijgt, moet nog worden bepaald.

De verwachting is dat dit najaar voldoende vaccin beschikbaar is. De minister gaf aan dat het huidige virus Nieuwe Influenza A (H1N1, ook bekend als Mexicaanse griep) mogelijk nog kan muteren, maar dat Nederland ‘op het ergste is voorbereid’.
Bron: ministerie van VWS

Lieve mensen denk aan Uw gezondheid!
Wat is het fijn dat je als Nederlandse burger misschien kosteloos een griepprik mag komen halen. Geweldig om weer vergif in je lichaam te pompen. Ik kies bewust de laatste jaren voor natuurlijke voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit. Minister Klink heeft dan ook oog voor mensen die niet tot de risicogroepen behoren. Maar wanneer krijgt Minsister Klink oog voor Preventieve gezondheid? Dat is een vraag die mij al een jaar flink bezig houdt. We zien steeds meer mensen met hart- en vaatziekten, suikerziekte, COPD, kanker enz. En dan nu weer de Mexicaanse Griep die bij veel mensen onrust veroorzaakt! En dan te weten ook al leven we nog zo gezond volgens de richtlijnen van de schijf van vijf, wij niet meer de benodigde vitaminen en mineralen dagelijks binnen krijgen via ons voedsel. Dus extra vitaminen en mineralen zijn dan ook geboden om een gezond lichaam te behouden. En dan ook nog eens te weten dat een tekort aan water ons lichaam ziek maakt! Lees Minister Klink geen boeken over gezondheid? Of zijn we allemaal alleen maar bezig om ziek te zijn!

Wanneer gaat Minister Klink kiezen voor Preventie?
Ik hoop uit de grond van mijn hart dat binnenkort Minister Klink bewust gaat kiezen voor zijn gezondheid en dat van ons Nederlandse volk. Een Minister heeft meer te vertellen als ik. Maar waarom wordt alle informatie over preventieve gezondheid in de wind geslagen? Ik denk dat ik het wel weet, maar daar maak ik geen woorden aan vuil.
Ik wil een oplossing voor ieder mens, want ieder mens heeft recht om eerlijk behandeld te worden. Gezondheid we hebben heel veel zelf in de hand.

Ons lichaam volgt onze aandacht! Dit is een natuurwet.
De aandacht van Minister Klink zit bij ziek zijn. Mijn aandacht zit bij Preventie om mensen gezond te houden! Waar wilt U zitten met Uw aandacht?

Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!
Geef Uw lichaam preventief gezonde voeding en Uw lichaam zal sterk zijn!


Als we met elkaar de tijd en moeite nemen aan het besteden van het zoeken naar de zin van gezond leven, zal dat zeker in de toekomst zijn vruchten afwerpen.
Maar ten einde die vruchten te kunnen plukken, kunnen we beter maar beginnen met onze zoektocht naar de zin van gezond leven wanneer alles nog goed gaat!
Preventie voor ons lichaam door middel van gezonde voeding en voldoende water, daar kunnen we mee thuis komen!

Werken aan Uw weerstand met Phyto-Vite® en Protector™

Vergelijk Uw lichaam eens met een boom:
Een boom met sterke wortels kan de meest woeste storm doorstaan, maar de boom kan niet opeens wortel schieten op het moment dat de storm aan de horizon verschijnt!

Zo is het ook met ons lichaam. Preventief goed voor U zelf zorgen, is de enige manier om Uw afweersysteem optimaal te houden.
Gezonde voeding daar kunnen we mee thuis komen!

Groetjes Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten