donderdag 20 augustus 2009

Levenskwaliteit verhoogd door gezonde voeding

Levenskwaliteit verhoogd door gezonde voeding
De invloed van voeding op onze levenskwaliteit

Een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon verminderd de nood aan vele medicatie die je in de toekomst anders wel zou moeten innemen. Hierdoor kunnen we gezond oud worden terwijl we ook nog actief blijven met een betere levenskwaliteit. Als U dit ten harte neemt, lees dan verder.

Gezond oud worden doen we door keuzes te maken met onze voeding

De voordelen van een gezond voedingsprogramma kan een grote impact hebben op zowel insuline als cholesterol.
Het minder eten van koolhydraten met een hoge glycemische index (GI) heeft invloed op de hormonale reactie binnen in het lichaam, en zorgt zo voor een betere regeling van insuline en de bloedsuikerspiegel. Satieté® is gewoon een product om Uw beter te voelen. Deze voeding zorgt ervoor dat Uw bloedsuikerspiegel stabiliseert, energie verhogen, een gezonder slaappatroon, stemmingwisselingen tegengaan en de eetlust reguleren en de onbedwingbare trek in suiker verminderen.

Meer vezels in de voeding verbetert ook deze hormonale reacties. Kies daarom iedere dag voor bruin brood. Tegenwoordig zijn er veel soorten bruin brood. Een aanrader voor mensen die een slechte stoelgang hebben. En drink veel water. Hoe ouder U wordt, hoe minder behoefte Uw lichaam heeft aan water. Water is het goedkoopste medicijn! Als we maar voldoende water drinken op een dag. Minimaal twee liter water. Drink niet alleen water als U dorst hebt!

LipoTrim™ bevat twee krachtige ingrediënten, garcinia cambogia en chroompolynicotinaat, die de opslag van nieuw vet verminderen en gezonde bloedsuikerspiegels handhaven. De combinatie van deze stoffen belemmert ophoping van lichaamsvet en heeft daarnaast een eetlustonderdrukkend effect. Het product kan gewichtsverlies bevorderen, de eetlust reguleren, de vetvrije lichaamsmassa bevorderen en de bloedsuikerspiegel stabiel houden.

Meer omega 3 rijke vetten verminderen de hoeveelheid slechte cholesterol in het lichaam.
Kies bewust voor WINOMeg3Complex™. Dit is een visolie die sterk gezuiverd is 88% omega-3-ethylestersupplement van farmaceutische klasse. Deze natuurzuivere visolie is wetenschappelijk samengesteld ter bevordering van een betere gemoedgesteldheid, een gezonder hart, gezondere gewrichten, verbeterde vertering en emotioneel welzijn en cognitieve helderheid.

Gezonde voeding verbeterd de effecten van medicatie (voor cholesterol en diabetes) die je misschien al neemt, waardoor de dosering misschien verminderd kan worden op lange termijn.
KIES BEWUST, VOOR GEZONDE VOEDING!
GEZONDE VOEDING DAAR KUNNEN WE MEE THUIS KOMEN!

Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten