dinsdag 21 juli 2009

Gezonde voeding nodig: wees voorbereid met Uw gezondheid!

Het is tijd voor mij en mijn lezers voor een feestje. Het is alweer mijn honderdste verhaal wat ik publiceer. Van al deze verhalen heb ik vooral genoten om ze te mogen schrijven voor jullie beste lezers. Mensen inzicht te kunnen geven wat gezonde voeding en een gezonde levensstijl zowel met geest als lichaam voor een mens kan betekenen. Zeker in deze tijd met het dodelijke Mexicaanse griepvirus is het verstandig om stil te staan, wat gezonde voeding voor Uw lichaam kan betekenen. Natuurlijk zijn er altijd mensen die denken, het is marketing en het zal wel. Maar ik vertel U dat binnen nu en vier jaar alle Europeanen dagelijks een voedingssupplement eten naast hun maaltijden. Gewoon om de eenvoudige reden, omdat niet alle bouwstoffen zoals vitaminen en mineralen meer in ons dagelijkse groenten en fruit zitten. Natuurlijk is het belangrijk om gewoon te blijven eten uit de schijf van vijf! Maar wees zichzelf er van bewust, als we daadwerkelijk gezond oud willen worden, dat daar in onze huidige maatschappij meer voor nodig is.
"De wereld verandert, veranderd U mee?"

Ik ben inmiddels op het gebied van mijn eigen gezondheid veranderd, en de resultaten van mijn gezondheid zijn voor mij het levende bewijs dat ik zelf veel in de hand kan hebben betreffende mijn gezondheid, al ben ik bereidt mijn lichaam maar te voeden met gezonde voeding, en niet te vergeten, voeding voor de geest!

Kans op 65 duizend Britse griepdoden en alle gevolgen van dien.
LONDEN -
In Groot-Brittannië neemt de onrust toe over de Mexicaanse griep; voorspellingen van de overheid hebben tot grote krantenkoppen geleid. Het ministerie van Gezondheid heeft gezegd in het zwartste scenario rekening te houden met 65 duizend doden. Groot-Brittannië is met afstand het zwaarst getroffen land in Europa; tot dusver overleden er zo’n dertig mensen aan het virus. Afgelopen week werden er 55 duizend nieuwe griepgevallen gemeld. En dan te weten, hoeveel dat deze ziekte het bedrijfsleven gaat kosten, als de werknemers of als U als werkgever gevat wordt door deze griep.

Liam Donaldson aan het woord: Volgens de hoogste arts van het ministerie, Liam Donaldson, is het ‘veel te vroeg’ om iets te kunnen zeggen over het aantal doden. Maar bij het Britse staatszorgstelsel, de NHS, ligt een draaiboek klaar dat ervan uit gaat dat 60 procent van de bevolking besmet zal raken. Dit moeten we met elkaar niet onderschatten.

Niet iedereen zal merkbaar ziek worden; in dit scenario overkomt dat bijna een derde van de bevolking, ongeveer een kleine twintig miljoen mensen ziek worden. Bij een sterftepercentage van 0,35 levert dat 65 duizend doden op. Experts waarschuwden echter voor gegoochel met statistieken, en haastten zich dit hoge aantal te nuanceren. Veel media verzuimen bijvoorbeeld te melden dat jaarlijks al duizenden Britten overlijden aan ‘gewone’ griep.

Sterftepercentage Mexicaanse griep
Als het sterftepercentage van de Mexicaanse griep zou meevallen en bijvoorbeeld uitkomt op 0,1 procent (een op de duizend), bedraagt het aantal doden ongeveer 20 duizend. Dat is iets minder dan er in de winter van 1999-2000 overleden tijdens de laatste reguliere Britse griepepidemie.

Dat neemt niet weg dat Groot-Brittannië een uitschieter is. Het aantal besmettingen lag vorige week al een factor tien tot twintig hoger dan in landen met een vergelijkbare of grotere bevolking, zoals Frankrijk en Duitsland, waar zelfs nog geen mensen overleden aan het virus.

Een verklaring voor de hogere factor in Groot-Brittannië komt ondermeer van het reisgedrag van de Britten. In Mexico, de bron van het virus, vieren meer Britten vakantie dan inwoners uit enig ander Europees land. Ook komen de Britten graag in New York, en New York is zwaar getroffen door het griepvirus. Bovendien is de Londense luchthaven Heathrow het drukste internationale vliegveld van Europa.

Lieve mensen als U dit leest, wees dan niet gelijk in paniek, maar tref maatregelen! Gezonde natuurlijke voedingssupplementen kan U weerstand verhogen.

Ons lichaam en onze natuurlijke reacties
Onze luchtwegen en spijsverteringskanaal worden voortdurend blootgesteld aan bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Een gezond lichaam is daar goed tegen bestand. Hoewel we altijd een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, om zo de minste ongemakken tegen te gaan. Zonder dat we er iets van in de gaten hebben worden elke seconde tientallen belagers onschadelijk gemaakt. Maar soms is de aanval net iets te groot of heeft de verdediging net iets langer nodig dan normaal om effectief op te kunnen treden. Dan raakt tijdelijk de balans tussen die twee verstoord. Eerst zijn de belagers aan de winnende hand, maar al snel herstelt de verdediging zich en die gaat er dan extra hard tegenaan. De verschijnselen van zo´n tijdelijke verstoring in het evenwicht en de kort, maar fel oplaaiende strijd gaat ons niet in de koude kleren zitten. We voelen ons een paar dagen ziek. Infecties van de luchtwegen gaan – ongeacht waardoor ze precies veroorzaakt zijn- altijd gepaard met dezelfde klachten. Ziektebeelden zoals, hoofdpijn, hoesten, loopneus, heesheid, keelpijn en niet zelden koorts. Zulke ziektebeelden noemen we een verkoudheid of een griepje. In 99 van de 100 gevallen is het onschuldig. We kunnen er wel wat aan doen. Om ons iedere dag preventief te voeden door een natuurlijk voedingssupplement Phyto Vite®. Dat wil niet zeggen, dat U nooit meer verkouden of een griepje heeft, maar wel in veel mindere maten. Zorg dat U lichaam tegen een stootje kan, als de Mexicaanse Griep zich aandient! Gezonde voeding hoort mede bij de basis voor een gezond leven. Ik persoonlijk geef vaak het voorbeeld over een boom met sterke wortels, en als je dit doortrekt naar onze gezondheid dan weten we genoeg!

Een boom met sterke wortels kan de meest woeste storm doorstaan.
Maar de boom kan niet opeens wortels schieten,
Op het moment dat de storm aan de horizon verschijnt.


Preventief voor U zelf zorgen door extra gezonde voeding kan zeker geen kwaad. Voorkomen is nu eenmaal beter als genezen. Wees voorbereid met Uw gezondheid!

Wat algemeen bekend is, dat we op een of andere manier worden we er vaker door
geplaagd in de koude, natte seizoenen dan in de zomer. Waarschijnlijk komt dat omdat onze weerstand in de zomer beter is. ´s Winters zitten we bovendien dichter op elkaar en daardoor worden we ook makkelijker besmet met virussen en bacteriën. We ademen de vochtrijke lucht van al verkouden mensen in en dat vocht krioelt van de ziekteverwekkers. Goede hygiëne zorgt voor een prima remedie tegen een onbelemmerde verspreiding van ziekteverwekkers. Wie flink verkouden is kan het risico dat de omgeving ook wordt aangestoken, aanzienlijk verminderen door altijd schone zakdoeken te gebruiken, hand voor de mond met het hoesten en regelmatig de handen wassen.

Phyto-Vite® kan:
•Een gezond immuunsysteem stimuleren
•Een gezonde bloedsomloop stimuleren
•Een gezonde hersenfunctie ondersteunen
•Vrije radicalen neutraliseren
•De cognitieve functies verbeteren
Phyto-Vite® is een product wat we allemaal in deze hectische wereld goed kunnen gebruiken.
Voor meer informatie betreffende dit product kijkt U dan eens op:
http://www.businesshealthservice.nl/optimale_gezondheid;jsessionid=6E413C680675A93767ADFBAEE1407E59?__stateless=6E413C680675A93767ADFBAEE1407E59&_lang=nl



“Overwin één probleem en houd er daarmee 100 op afstand!” -Confucius
Zorg goed voor U zelf, U bent het WAARD!
Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten