dinsdag 5 mei 2009

Na jaren pijnlijk tandvlees, eindelijk gezond tandvlees en

Carla kreeg van een vriendin te horen, dat zei in een gids had gelezen over pijnlijk tandvlees en welk product er voor kan zorgen dat dit probleem overgaat.

Carla topt al jaren met bloedend tandvlees en wat zei ook doet op tandartsadvies ze blijft pijnlijk tandvlees houden.

Ze kocht de Co Q10™ en ze kwam er na een paar maanden achter dat haar tandvlees enorm verbeterde.

Haar grote angst dat ze in de toekomst door het tandvlees probleem een kunstgebit moest, was voor Carla verleden tijd. Dat het effect echt aan de Co Q10™ te danken was, merkte Carla toen ze een aantal weken stopte met het voedingssupplement in te nemen.

De Symptomen kwamen onmiddellijk terug.

Dat gaf voor Carla de doorslag om de Co Q10™ te blijven eten.

En als je net als Carla moeder bent van twee kinderen en ook nog een baan heeft, kan je gerust wat meer energie gebruiken. Carla kwam er ook achter dat ze door het natuurlijke voedingssupplement meer energie kreeg.

Als Carla vroeger eens een dagje vrij was en met haar kinderen een dagje naar een pretpark ging was Carla op het eind van de dag helemaal uitgeblust.

Voor Carla was dit een jaar geleden bijna ondenkbaar, maar nu kan ze heerlijk genieten met haar kinderen. En ´s avonds toen Carla thuis kwam was ze alleen maar lekker moe, en was niet totaal uitgeput zoals vroeger het geval was.

En het mooiste cadeau is dat de kinderen al weer staan te popelen om de volgende keer een dagje naar de dierentuin te gaan.

Carla kijkt hier al naar uit, want ze weet hoe ze aan meer energie kan komen en dat ze daar zeker zelf wat aan kan doen!

Bron: Carla bedankt voor je bijdrage en de gezellige middag.

Met Vriendelijke Groet,
Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten