maandag 18 januari 2010

Gezonde voeding kan er voor zorgen dat U dieper slaapt




Slaapproblemen
Als je deze foto´s bekijkt, dan zie je wel verschil.
Als baby slaap je vaak heerlijk en lekker lang.
En als volwassenen gebeurdt er vaak dit zoals op de foto.
We slapen in de nacht niet goed, en op ons werk krijgen we een enorme slaap.
Wist U dat gezonde voeding U bij dit slaapprobleem kan helpen?
Steeds meer mensen hebben slaap problemen. Dat dit probleem eerst nog veel voorkwam bij oudere mensen is nu wel gebleken dat steeds meer jongeren kampen met slaapproblemen. Dit komt omdat steeds meer kinderen lijden aan obesitas. Overgewicht is de belangrijkste oorzaak van slaapapneu een ziekte waarbij tijdens de slaap periodes van ademstilstand voorkomen.

Vergrijzing in Nederland
Met de vergrijzing van de bevolking neemt het aantal patiënten met slaapstoornissen steeds meer toe. Bijna 25procent van de 50-plussers onderons kampt met slaapstoornissen. Hierdoor nemen steeds meer mensen slaaptabletten (medicijnen). En wist U dat dubbel zoveel slaapstoornissen bij vrouwen voorkomen?

Chronische slapeloosheid
Wist U dat chronische slapeloosheid mag omschreven worden als een levensbedreigende ziekte? Als je slecht slaapt, is de impact in het dagelijkse leven ook enorm groot. Slaapapneu kan leiden tot geheugenverlies, concentratiestoornissen, oververmoeidheid en wat dacht U van hart- en vaatziekten. Een studie van professor De Backer wees bovendien uit dat slaapapneupatiënten vaker betrokken zijn bij een verkeersongeval.

Gezonde voeding helpt U naar slaapfase vijf
Wist U dat gezonde voeding U kunt helpen bij een gezonde slaap? Veel mensen grijpen al snel naar een slaapmiddel, die vaak nog eens verslavend zijn ook. Kies bewust voor gezonde voeding Sleep-Tite™. Een goede nachtrust is de basis van een gezond leven. Het lichaam herstelt van geestelijke en lichamelijke inspanning, en bouwt in de opeenvolgende slaapstadia nieuwe krachten op.

Een gezonde slaap telt vijf stadia, als het goed is aaneengesloten fasen die het lichaam nodig heeft om geheel tot rust te komen. In de oudheid was al bekend dat bepaalde kruiden gunstige effecten hadden op de slaap, met name om alle stadia ongestoord te doorlopen. Het gepatenteerde kruidenproduct Sleep-Tite™ ligt aan de basis van een gezonde nachtrust. Door gebruik te maken van dit unieke kruidenmengsel als hulpmiddel bij het inslaap. En doorslaappatroon, kan Sleep-Tite™ worden ingenomen door volwassenen en daarmee op veilige en actieve wijze lichamelijk en emotioneel welzijn bevorderen.

Een goede nachtrust doet nu eenmaal wonderen!
Laat gezonde voeding U hierbij helpen.

Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten