woensdag 20 januari 2010

Weg met leugens over gezonde voeding de waarheid zal boven tafel komen!



Vitaminesupplementen zijn overbodig
Voedingscentrum adviseert: “Door dagelijks gevarieerd te eten, met producten uit alle groepen voedingsmiddelen, krijgt het lichaam alle vitamines en andere voedingstoffen binnen voor een optimale conditie.” Wist U dat het voedingscentrum gesubsidieerd wordt door de Nederlandse overheid? Het voedingscentrum geeft voorlichting over voeding en voedsel in relatie tot gezondheid en veiligheid. Er wordt nauwelijks gesproken over natuurlijke hoogwaardige natuurlijke voedingsupplementen.

De waarheid over gezonde voeding
De kans dat de meeste mensen onderons inderdaad iedere dag verantwoord en gevarieerd eten is zeer klein. Wist U dat Uw lichaam de aanvulling van hoogwaardige natuurlijke vitamines, mineralen en sporenelementen goed kan gebruiken? Onbeperkt slikken van chemische voedingsupplementen heeft helaas meer nadelen dan voordelen als deze vitaminen en mineralen zijn. Kies daarom ook bewust voor natuurlijke hoogwaardige voedingsupplementen. Die veilig zijn! Teveel vitamine E bijvoorbeeld wordt door je lichaam niet uitgescheiden, maar in je vet opgeslagen. En een megadosis van de ene vitamine kan de opname van andere vitamines nadelig beïnvloeden. Kijk dus kritisch naar je eetpatroon en beslis dan welke hoogwaardige natuurlijke vitamines je extra nodig hebt. De Europese Unie komt binnenkort met een nieuwe ADH-richtlijn.

Gezonde voeding kan een goede aanvulling zijn op genezing
Voedsel en geneesmiddelen kunnen elkaar aanvullen. Dit stelde wetenschappers van de Wageningen Universiteit, die onderzochten in hoeverre voeding van invloed is op gezondheid en ziekte. De onderzoekers toonden aan dat gezonde voeding het ontstaan van chronische aandoeningen als hart- en vaatziekten en diabetes type-2 kan uitstellen en zelfs voorkómen. Genoemde ziekten hebben diverse oorzaken en ontwikkelen zich langzaam.

Daarom is het voor U van groot belang om tijdig te investeren in gezonde voeding en leefstijl.

Een tijdige investering in gezonde voeding en leefstijl keert zich uit in gezondheidswinst op latere leeftijd!
Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten