woensdag 23 december 2009

40 miljoen euro voor onderzoek naar gezonde voeding en gezondheid




Impuls van 350 miljoen euro voor Nederlandse kennis en vernieuwing
Het kabinet geeft 350 miljoen euro uit het Fonds Economische Structuurversterking (FES) aan zes projecten in de sectoren levensmiddelen, chemie, gezondheid, onderwijs, energie en nanotechnologie. De ministerraad heeft hiermee ingestemd op voorstel van minister Van der Hoeven van Economische Zaken, mede namens minister Bos van Financiƫn. De projecten zorgen ervoor dat de Nederlandse economie op langere termijn structureel wordt versterkt. De projecten dragen onder andere bij aan nieuwe bedrijvigheid en daarmee aan de werkgelegenheid in Nederland. Voor gezondheidszorgprojecten is in totaal 246 miljoen euro beschikbaar.

Onderzoek naar voeding en gezondheid
Er gaat 40 miljoen euro naar het innovatieprogramma Food & Nutrition voor onderzoek naar voeding en gezondheid. Dit is essentieel om levensmiddelen te ontwikkelen die bijdragen aan het voorkomen van hart- en vaatziekten, het terugdringen van obesitas, verbeterde weerstand en aan het gezond ouder worden. Het onderzoek draagt eveneens bij aan verbetering van de samenstelling van voedingsmiddelen wat betreft verlaging van suiker, zout en verzadigde vetten

Ministers worden wakker, maar hebben nog niet de weg gevonden naar gezonde voeding!
Het is jammer dat minister Van der hoeven van Economische Zaken en minister Bos van Financiƫn nog niet de weg gevonden hebben naar gezonde voeding. Er zijn al vele jaren fantastische producten op de markt! Veilige, gezonde hoogwaardige natuurlijke producten. Er zijn fantastische producten die bijdragen aan het voorkomen van hart- en vaatziekten, het terugdringen van obesitas en het verbeteren van de weerstand en aan het gezond oud worden. Laten we met elkaar in actie komen, want actie is reactie. D.m.v. gezonde voeding en actie kunnen we met elkaar onze samenleving redden voor dat het te laat is! Maar het is nooit te laat om de eerste stap te zetten naar andere keuzes in de gezondheidszorg!

Een bedrijf met topkwaliteit aan gezonde voeding
Businesshealthservice heeft deze fantastische producten al vele jaren in huis. Een volkomen veilige gezonde manier om goed voor Uw lichaam te kunnen zorgen. Deze producten staan in de PDR Physicians Desk Reference. Dit is een betrouwbaar naslagwerk betreffende de veiligheid en werkzaamheid van vrij verkrijgbare medicijnen en voedingssupplementen voor de gezondheidszorg, verzekeringen en farmaceutische industrie.
Meer over 246 miljoen euro van FES voor kennis en vernieuwing Life Science & Health en Food & Nutricion klik hier


Een mooie leven is alle kennis over gezonde voeding die een mens bezit met elkaar zal delen!
Met Vriendelijke Groet,
Monique Bijl- van der Linden
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten