dinsdag 10 november 2009

Kom uit je kooi en vlieg mee naar de weg van gezond leven


Op weg naar een wereld waar gezonde voeding een belangrijke rol zal gaan spelen!
In veel woonkamers in ons land staan vogelkooien. Vaak zien we dat deze vogels zonder veel activiteit op een tak zitten om zo de dag door te komen. Ze kijken naar de mensen in de woonkamer, en soms maken ze een mooi geluid. Waar wij als mens weer trots op zijn. Deze vogels leven fysiek wel, maar zijn geestelijk eigenlijk dood. Beroofd van hun vrijheid van leven.

Wat wij als dierenvriend wel doen, is op tijd de kooi uit mesten en de vogel op tijd voorzien van vers water en voedsel. Het voedsel wat de vogel krijgt moet precies zo zijn dat het past bij de soort vogel die wij in onze kooi in de huiskamer houden.

Hoe zit het met onze voeding?
Kijken wij daadwerkelijk nog naar de voedingswaarde, of gaan wij naar de supermarkt en gooien wij in het karretje wat wij lekker vinden. Veelal zullen we dan ook bij mensen zien, dat er veel voeding in het karretje ligt aan boodschappen, maar weinig voeding met de juiste voedingswaarde.

Hierdoor ontstaan er tekorten in ons lichaam. Waardoor wij op langere termijn bepaalde lichamelijke kwalen krijgen. Wat uiteindelijk kan leiden tot verschillende soorten ziekten. En als wij eenmaal ziek zijn, worden wij beperkt in onze lichamelijke vrijheid.

Preventief voor U zelf zorgen voor lichaam en geest
Als U voor U zelf goed wilt zorgen voor nu en in de toekomst, kijk dan eens wat preventie voor Uw lichaam kan betekenen. Gezonde voeding is een deel van de weg die wij met z´n allen in de toekomst gaan bewandelen om onze gezondheid zo optimaal mogelijk te houden.

Wie kiest voor lichamelijke vrijheid zou nu al na moeten denken wat gezonde voeding voor je lichaam kan betekenen. Durf U oude denkpatronen los te laten en geef U zelf de kans om U met het nieuwe denkpatroon te verenigen. Want als U kiest voor het gedrag van een vogel in een kooi, dan vroeg of laat gebruikt U ook in de toekomst veel medicijnen.

Vlieg met me mee naar de regenboog, ik denk alleen aan jou gezondheid
Vlieg met me mee naar de regenboog, ik hou alleen van jou
Vlieg met me mee naar de regenboog, ik denk alleen aan jou
Vlieg met me mee en in de toekomst zou gezonde voeding voor iedereen belangrijk zijn!

Een combinatie van gezonde voeding en medicijnen als het nodig is, kan de mensheid en onze gezondheidszorg redden!
Met Vriendelijke Groet,
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten