woensdag 18 november 2009

Gezonde voeding de oplossing voor een diepere slaap











Hoe lang is het voor U geleden dat U een heerlijke nachtrust heeft gehad?
Steeds meer Westerse mensen hebben door hun jachtige leven een mindere goede nachtrust. De gevolgen van een nachtje zonder slaap, of bijna niet slapen heeft grote gevolgen voor de volgende dag. Er zijn veel mensen die denken dat ze goed slapen maar zij komen nooit in hun vijfde slaapfase terecht, waarin zij de afgelopen dag verwerken.

Gezonde voeding is de aanpak voor een goede nachtrust
Door moeilijk in slaap te vallen en wakker worden tijdens de nacht zijn we de andere ochtend vaak niet te genieten voor onze medemens. Maar ook veranderingen in levensstijl, je gezondheid en de relatie met je partner kunnen een oorzaak zijn. Het slaapgebrek leidt in ieder geval tot vermoeidheid tijdens de dag en kan ook de oorzaak zijn van kleine ongemakken.

Slaapfase 5
Slaap is heilzaam. Een goede nachtrust is de basis van een gezond leven. Het lichaam herstelt van geestelijke en lichamelijke inspanning, en bouwt in de opeenvolgende slaapstadia nieuwe krachten op. Sleep-Tite™ een gepatenteerd kruidenproduct wat aan de basis ligt van een gezonde nachtrust!

Gezonde voeding de oplossing om uitgerust wakker te worden!
Ook dames tijden de overgang hebben veel slapeloze nachten. Slapeloosheid of een verstoorde slaap tijdens de overgang kan vele vormen aannemen. Denk hierbij aan nachtelijk zweten, opvliegers en soms zelfs ademstoornissen als slaapapneu.

Feminine®
Er zijn ook andere redenen voor slapeloosheid. Zo kunnen de lichamelijke, psychische en hormonale veranderingen die gepaard gaan met de overgang een flinke invloed hebben op de slaapkwaliteit. Het steeds veranderende vrouwenlichaam heeft bijzondere aandacht nodig hier is gezonde voeding ook een onderdeel van. Vele vrouwen hebben Feminine® al als een fijn product ervaren tijdens de overgang. Maar ook jonge meisjes in de puberteit die last hebben van menstruatiekramp hebben bij Feminine® hier baat bij. Voor meer informatie klik hier

Elke ervaring die we hebben met gezonde voeding, is uiteindelijk gunstig voor ons lichaam!
Met Vriendelijke Groet,
Monique Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten