dinsdag 17 november 2009

Geef depressie geen kans, kies voor gezonde voeding

Onderzoek bij Britten tussen de 35 en 55 jaar
Uit een onderzoek wat gedaan is bij ruim 4000 Britten tussen de 35 en 55 jaar gedurende een periode van 19 jaar tussen 1985 en 2004 is gebleken dat bij psychische aandoeningen als angst en depressie een verhoogde kans bestaat op het ontwikkelen van obesitas. Dit blijkt uit nieuw onderzoek gepubliceerd in het British Medical Journal. Bij alle personen is met een gestandaardiseerde vragenlijst een oordeel gevormd over de mentale gezondheid en zijn gewicht en lengte gemeten. Uit het onderzoek blijkt ook dat het risico het grootst is bij personen met chronische of herhaalde periodes van psychische problemen. Eerdere studies lieten wel een relatie zien tussen psychische aandoeningen en overgewicht, maar het was niet duidelijk of de psychische problemen leidden tot overgewicht of andersom.
In tegenstelling tot andere onderzoeken en in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, leidt volgens de uitkomsten van dit onderzoek, het hebben van overgewicht niet vaker tot mentale problemen dan normaal.

Gezonde voeding zorgt voor balans in de hersenen
Wist U dat een zuivere visolie er voor kan zorgen dat ook bij U het emotionele welzijn en stemmingswisselingen verminderen? En dan ook nog te bedenken dat visolie goed werkt tijdens het afvallen? Reden te meer om eens na te denken wat gezonde voeding voor Uw lichaam kan betekenen.

Een product wat ook U goed kan helpen bij depressie is Satieté®. Dit product bevat een aanvullend mengsel van kruiden en aminozuren dat de gezonde regulering van de neutrotransmitter serotonine bevordert, een gezonde eetlust ondersteunt en een gezonde bloedsuikerspiegel handhaaft.
Deze gezonde voeding kan stemmingswisselingen tegengaan, het energieniveau verhogen, bloedsuikerspiegels stabiliseren, een gezond slaappatroon bevorderen en de eetlust reguleren en de onbedwingbare trek in suiker verminderen.

Als U meer wilt weten wat deze gezonde voeding voor mijn lichaam heeft betekend klik hier

Waarom zou je niet jezelf zijn?
Dat is het hele geheim van een succesvol uiterlijk.
Als je een windhond bent, waarom zou je dan proberen eruit te zien als een pekinees?
-Edith Sitwell

Kies bewust voor gezonde voeding en laat de depressie het niet winnen van U als persoon!
We zijn veel sterker als dat wij zelf vaak beseffen!

Liefs Monique
Ervaringsdeskundige

Geen opmerkingen:

Een reactie posten